Sojawas Geurkaarsen

De Voordelen van Sojawas Geurkaarsen

Wij hebben gekozen voor volledig natuurlijke sojawas geurkaarsen omdat dit vele voordelen heeft voor het milieu, de gezondheid en de kwaliteit van de kaars zelf. Standaard paraffine kaarsen daarentegen zijn gemaakt van petroleum en andere synthetische stoffen die schadelijk zijn voor het mileu en onze gezondheid. Hieronder de belangrijkste redenen waarom wij sojawas geurkaarsen hebben gekozen boven paraffine geurkaarsen:

 

Het Milieu

  • Sojawas geurkaarsen geven tot wel 90% minder roet af dan paraffine was kaarsen, wat veel beter is voor de luchtkwaliteit en het milieu (en ook voor uw interieur).
  • Daarnaast is sojawas volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar en bevat het geen schadelijke stoffen

 

De Gezondheid

  • Paraffine kaarsen zijn niet goed voor de longen en onze gezondheid. Daarom hebben wij gekozen voor sojawas geurkaarsen die vele malen schoner branden en geen schadelijke stoffen bevatten. Het branden van sojawas geurkaarsen is daarom geen probleem voor de gezondheid en prima te gebruiken als u last heeft van allergie of astma.

 

De Kaars

  • Sojawas geurkaarsen hebben een lager smeltpunt dan paraffine kaarsen wat er voor zorgt dat onze kaarsen tot 50% langer branden en minder gevaarlijk zijn.
  • De geur wordt beter vast gehouden en rustiger afgegeven
  • Vlekken van sojawas geurkaarsen zijn heel makkelijk te verwijderen met warm zeepwater. Bij paraffine kaarsen kan dit nogal eens problemen opleveren.

Kortom, geurkaarsen gemaakt van sojawas zijn een milieu vriendelijker, gezonder en beter alternatief dan standaard paraffine kaarsen. Probeer het zelf en u zult versteld staan van het verschil!

 

Sojawas Geurkaarsen